Katty DesquesnesAwakening Coaching/Training - Yoga/Meditatie - Spirituele reizen naar John of God in Brazilië en naar Glastonbury 

 

Als klein kind was ik al intens nieuwsgierig naar anderen, het leven, het universum...
Het verlangen om te begrijpen, de passie om te creëren, de natuurlijk impuls om dienstbaar te zijn, hebben mij naar vele opleidingen, leringen en mystieke inspiratiebronnen geleid.


Ondertussen ben ik al meer dan 15 jaar werkzaam als internationaal Coach en Trainer. Door de jaren heen ben ik mijn getrainde vaardigheden steeds meer gaan verbinden met de Liefde van het Hart en het Hoger weten.


Mijn bezieling ligt in het “ontwakings” proces: de terugkeer naar je ware kracht en Zijn, de Liefde van je hart en het omarmen van je menszijn in al haar aspecten om je goddelijke menselijkheid en je menselijke goddelijkheid te gaan leven!


Mijn missie is om in al mijn expressies: coaching, yoga, spirituele reizen…, een kanaal en instrument te zijn voor de Hoogste Bron van Licht en Liefde, en bij te dragen tot het ontwaken van het Christusbewustzijn op Aarde: de terugkeer naar je grootste potentieel, de Liefde, de Vrede en de Vreugde die jij in essentie bent ….


Dit is het verlangen van mijn hart en het geschenk dat ik mag delen

 

Katty Desquesnes
Hellebroekerweg 50
6363AD Wijnandsrade
Nederland

tel 0031 6 82722187
ayam@ayam1.com

 

Voor meer info en agenda www.ayam1.com

Top