Josette ConstenWie ben ik?


Mijn naam is Josette Consten. Ik ben een vrouw van de natuur met heel mijn hart. Wat is er nou fijner dan leven vanuit het hart? Er is geen ander leven. Dat is zoals ik leef. Mede door de cursus in wonderen, heb ik me kunnen ontwikkelen tot de vrouw die ik nu ben. Authentiek, mezelf en vanuit het hart naar iedereen die er voor open staat.


Deze tijd vraagt om authenticiteit en het innemen van je eigen meest wezenlijke plek.Dat vraagt vertrouwen op je innerlijk weten.Mijn plek is een natuurlijk zijn, geaard en verbonden met zachtmoedigheid in onvoorwaardelijke liefde.


Activiteiten:


Spirituele wandelingen: Deze wandelingen in de natuur kunnen uitzuiverend werken. ik woon aan de rand van de Brunssummerheide, de ideale plek om samen levensvragen te benaderen.

 

Kaartleggen: Mijn kaarten heb ik zelf getekend in verbinding met God in mij en noem ze daarom Gods handtekeningen. De beelden en woorden van mijn kaarten kunnen je levensvragen ophelderen.

 

Workshop stenen schilderen: Moeder Aarde heeft vele geschenken zoals steen. Als er een steen gevonden is, bekijken en voelen we de steen wat die jou wil geven. dan kan je er zelf kleur of vorm inleggen.

 

Mijn blog: Als psychodrama therapeut en auteur van het boek "Granny vertelt"heb ik een eigen schrijfstijl ontwikkelt. Hierin wil ik delen hoe je vanuit eigen situaties wondergericht kunt kijken naar de wereld.
www.granny-vertelt.nl

 

Ben je geïnteresseerd in mijn activiteiten, neem gerust contact op met mij voor een ontmoeting. Al mijn activiteiten zullen buiten plaatsvinden. Dus alleen mogelijk bij droog weer!
Ontmoeten in Gods handen is zo fijn.

 

Josette Consten.


josetteconsten@gmail.com
Tel: 0623965588

Top