ibiza

TRANSFORMATIEVE WEEK IN   IBIZA

ZATERDAG  12 MEI  t/m  ZATERDAG  19 MEI 2018

www.TrueYou.nu organiseert een transformatieve en helende reis naar het prachtige spirituele eiland IBIZA

Een week waarin je voeding geeft aan je ziel en aan jouw gelukkig zijn.

Werkelijk geluk komt van binnenuit en heeft niets te maken met uiterlijke omstandigheden. Hoe kan het anders dat iemand die niets heeft gelukkiger kan zijn dan iemand die alles heeft?

 

Werkelijk innerlijk geluk heeft te maken met totale zelfacceptatie en je verbinding met je hoogste Zelf. Geluk heeft te maken met jouw zielenpad bewandelen, met luisteren naar je intuïtie, met authentiek durven zijn en met datgene doen waarvoor je hier bent. Geluk heeft te maken met durven “Zijn” en met trouw zijn aan jezelf. Met eerlijk, open en oprecht zijn tegen jezelf en handelen en spreken vanuit de wijsheid in jou. 

Leer deze week verbinding maken met je innerlijke kracht en wijsheid. Met je hoger Zelf en met de Bron. Leer hoe je steeds weer kunt kiezen voor innerlijke vrede en geluk, en hoe dit je allergrootste kracht is. Niet meer jezelf klein maken, maar gaan stáán voor jezelf.

Vrouw kom in je kracht!!!

Leer werken met de 7 heilige stralen van transformatie en laat je verwonderen door hun effect.

Het is een week vol inzichten en initiaties. Van heling, oefeningen, meditaties, bekrachtigingen, voelen, delen en vooral ervaren.  Een week die jouw leven zal verrijken en waar je lang daarna nog veel aan zult hebben.

Kom mee op deze ontdekkingsreis naar je ware kracht. Gun jezelf dit kado. Want er is niemand die jou meer gelukkig kan maken dan jijzelf.

Uitstapjes

We bezoeken uiteraard de beroemde hippie markt, super grote markt met vele leuke kraampjes en ibiza spullen. Ibiza stad mag natuurlijk ook niet ontbreken.  En het strand bij Es Vedra, de magische rots met een zeer sterk magnetisch veld. Dit wordt de 3e meest magische plek ter wereld genoemd. Er wordt beweerd dat voor Ufo’s een doorgang is naar een geheime basis onder es vedra. Veelal hebben mensen hier iets mystieks waargenomen, soms visioenen, soms inzichten, soms kleine aanwijzingen.

Het programma

Start op de eerste avond en eindigt op de laaste avond met een mooie afsluiting, waarnaar we de volgende dag weer richting Eindhoven vliegen.

In de ochtend en avond is er steeds een programma en ’s middags ben je vrij om te doen waar je behoefte aan hebt. Eten doen we gezamenlijk en na het avond-programma is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn onder genot van een hapje en een drankje.

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit 2 persoons kamers met een gedeelde badkamer. Wil je een kamer voor jou alleen dan komt er een toeslag van 250 euro bij.

Kosten

De kosten voor deze prachtige helende reis bedragen 770 euro. Dit is inclusief de transfer van en naar de luchthaven, overnachtingen/accommodatie met zwembad, workshop, cursusmateriaal en uitstapjes.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Aanmelden

Heb je interesse in deze prachtige spirituele vakantie op Ibiza?  Wil je meer weten? Of ben je benieuwd hoe de vrouwen vóór jou mijn reizen ervaren? Kijk dan eens in het gastenboek op deze site. Of meld je aan bij Brigitte   06-14555002 of info@trueyou.nu

Aarzel niet en gun jezelf kado.  Ik heet je van harte welkom en verheug me jou te mogen ontmoeten op het eiland van de Zon.

Warme groet, Brigitte 

Top