30 september - 10 oktober 2017

 

Brazilië - John of God

 

Na mijn eerste reis naar John of God in 2015 is mijn leven helemaal veranderd! Ik mag nu anderen naar het wonder in zichzelf begeleiden op deze magische plek op Aarde, dit is mijn wonder en mijn privilege…

johnofgod

 

John of God is de naam die de wereld gegeven heeft aan João Teixeira de Faria, waarschijnlijk het krachtigste levende “full trance” medium ter wereld…
Al meer dan 50 jaar heeft hij zijn lichaam en zijn leven ten dienst gesteld van het Hoogste licht en heeft miljoenen mensen geheeld , getransformeerd en ondersteund op hun eigen bewustzijns- en evolutiepad.

 

“Ik genees niemand , het is God die heelt . Ik ben enkel een
instrument in Gods handen “
João Teixeira de Faria

 

De Casa is een plek waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten, ook in jezelf !

 

Wat is de “Casa de Dom Inatio” ?


Het heilige stadje Abiania, ligt op een prachtig hoogplateau, anderhalf uur rijden van de hoofdstad Brasilia. Daar bevindt zicht de beroemde CASA.
De “Casa de Dom Inatio” is de eenvoudige maar gerieflijke plek waar John of God zijn wonderen verricht.
3 dagen per week vinden de “casa-dagen” plaats. Het is een vrij ingewikkeld protocol om een heling te ontvangen en vele vrijwilligers dragen een handje bij om de stroom van honderden gasten tot bij John of God te begeleiden.
De sfeer is ingetogen en vroom, er heerst een hele krachtige en zachte , openende energie in de Casa die je moet ervaren om ze te kunnen beschrijven. Het is alsof je ondergedompeld wordt in een onzichtbare vortex van licht en liefde .
Mensen van over de hele wereld staan in rijen te wachten, in stilte, in vertrouwen, in overgave.
De prachtige film/documentaire “healing” over John of God geeft je een beeld van de Casa, het werk van John of God en de wonderen die er plaats vinden ( ook op youtube )

 

Wat is de “current” :


Dit is de naam van de ruimte waar de helingen gebeuren.“Current” betekent “stroom” . De Casa is gebouwd op een grote kristallen rots en we weten allemaal dat kristallen geleiders en versterkers zijn. In de current mediteren er honderden mensen en ook enkele andere krachtige mediums die met hun energie John of God ondersteunen om al die duizenden mensen te kunnen helpen.

 

Wat zijn “spiritual interventions/operations” ?

 

De meeste “operaties” of spirituele interventies zijn niet “fysiek” .
Ze werken wel op je fysieke, emotionele, mentale, energetische lichamen naargelang de heling die specifiek bij jou hoort.
De gebruikelijke spirituele interventies ontvang je in alle stilte en toewijding met gesloten ogen ,de interventie gebeurt energetisch.
Enkel de personen die ZELF een fysieke interventie aanvragen, kunnen die ontvangen. Deze fysieke interventies lijken erg spectaculair maar er gebeurt energetisch hetzelfde als bij de niet -fysieke en gebruikelijke interventies. Wel is het wonderbaarlijk dat de fysieke interventies zonder anesthesie gebeuren en dat ze volledig pijnloos zijn. De wonden genezen altijd erg snel en probleemloos.

 

Wat zijn “herbs” en “crystal bed” behandelingen?


Onze lichamen zijn meestal niet in staat om de heling meteen te ontvangen ( grote hoeveelheid licht en energie).
Onze lichamen zijn niet zuiver, ons energiesysteem is niet in balans en onze geest is onrustig …
De “herbs” zijn kruiden die op jouw eigen “imprint” worden voorgeschreven om je af te stemmen op de hogere lichtfrequenties.

 

John of God Crystal Bed

 

De “crystal bed” behandelingen zijn een vooruitstrevende vorm van chromotherapie, een energetische behandeling die gebruikt maakt van zeer zuivere quartz kristallen met gekleurde lichtstralen voor elke chakra.
Deze worden zo in balans gebracht terwijl er door je “lichtteam” verder aan je gewerkt wordt.

 

Mijn inbreng :


Graag deel ik met jullie mijn persoonlijke ervaring met de energie van John of God:
De perfecte blauwdruk, het LICHT van de Bron, is in ieder van ons aanwezig. Het is niet iets wat we moeten bereiken maar het is reeds in ons : het is onze ware natuur die versluierd is door onze conditioneringen, onze beperkende overtuigingen, alle ego-patronen waardoor we zijn gaan geloven dat we enkel onze gedachten, onze emoties, ons lichaam zijn en dat we klein, niet goed genoeg en beperkt zijn!
Deze sluiers hebben ons doen vergeten wie we werkelijk zijn en ons lichamelijk, emotioneel, mentaal in verstoring en disbalans gebracht waardoor we ons zijn gaan identificeren met onze sluiers…

 

De helingen van John of God zijn voor mij hetzelfde licht en liefde van onze goddelijke essentie en er onstaat resonantie tussen beide velden waardoor de sluiers worden opgelicht :het kan een fysieke heling zijn of een psychisch-emotionele bevrijding . Zowiezo kom je steeds dichter bij je eigen Licht, je eigen Zelf.
De transformaties gebeuren meestal op een zachte, geleidelijke wijze als je je openstelt om het toe te laten. Er wordt van jou ook inbreng, bereidwilligheid en toewijding gevraagd.
Het is dus wel een co-creatie : zo beneden, zo boven !

 

“Dat waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou”
Rumi

 

Als jij je geroepen voelt om naar John of God te gaan is er een verlangen in jou of een herinnering naar de waarheid die jij in essentie bent. Of dat verlangen nu getriggerd wordt door een fysieke klacht, hartezeer of een roep van je ziel …

 

Mijn taak is om jullie hierin te begeleiden:

- als praktische gids tijdens de Casa-dagen om jullie tot bij John of God te begeleiden met kennis van alle protocols

- als hart - en zielengids om jullie voor te bereiden om de heling effectief te kunnen ontvangen en te integreren en je zo goddelijke blauwdruk te helpen activeren.

- Om voor een perfecte omkadering te zorgen : een prachtig huis ,op enkele meters van de Casa, gezond en lekker eten naar ieders smaak, veel ruimte voor rust en integratie

- Ik stem me tijdens onze reis dagelijks af op de lichtentiteiten en ontvang de nodige informatie om de groep optimaal te openen voor het ontvangen van de heling. Elke groep is anders, elke begeleiding is anders omdat ik me beschikbaar stel om precies dat aan te brengen wat nodig is om de helingen toe te laten en te integreren.

 

brazilie

 

Testimonials : klik hier

 

John of God 2017

 

John of God 2017 vindt plaats van 30 september - 10 oktober 2017

 

Ik kies ervoor om elk jaar rond de Paastijd te gaan omdat het een hele bijzondere tijd is. Met Pasen wordt de energie van "resurrection” op aarde sterk geactiveerd die bijzondere transformaties en heling mogelijk maakt.

 

Weet dat de heling en de connectie met de lichtwezens start vanaf het ogenblik dat jij besloten hebt om mee te gaan naar Brazilië !

 

PRAKTISCH:

 

- Ik werk samen met een reisagentschap in Belgie ( herbots reizen Herk-de-stad) voor de vluchten omdat we dan samen vliegen en voor de garantie van een goede thuiskomst . De vluchten worden individueel verrekend met het reiskantoor.

 

De kosten voor de cursus en verblijf in Abadiania zijn 1440 €, inclusief:

 

- vervoer van taxi Brasilia- Abadiania ( 1,5 u) en terug ( indien je met de groep reist)

- verblijf in een prachtige villa, op enkel meters van de “casa” ( plek waar de energievortex zich bevindt en de helingen plaats vinden)

- workshops om je af te stemmen op de energie en je Hogere Zelf en heling te ontvangen

- taxi ritten naar de heilige waterval

- begeleiding, in de casa zelf, er zijn heel wat protocols die je moet kennen want er stromen duizenden mensen binnen in de casa

- begeleiding in je transformatieprocessen

- de overnachtingen , alle maaltijden

- een ayurvedische volledige lichaamsmassage

- een kristallen bed heling ( lichtskristallen heling om je chakras te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de heling)

 

brazilie2

 

het huis dat we huren met het zicht op de vallei

 

brazilie3

 

Om een gevoel te krijgen van de energie van de Casa en de helingen kan je op youtube de film van John of God bekijken (in Frans), dat geeft je een idee van de prachtige energie en de kracht van helingen !

 

Top